Current track

Title

Artist


POLITIKE

Nga Dr. Dritan Demiraj. Lajmi i djeshëm për takimin e organizuar nga opozita e bashkuar me pjesmarrjen e 43 deputetëve te saj është lajmi më mirë i kohëve të fundit. Më në fund opozita po tregohet e përgjegjshme dhe në lartësinë e duhur duke filluar diskutimet me qëllim organizimin e një fronti të bashkuar opozitar. […]

Edhe pse i disavantazhuar në këtë garë, pasi përjashtoi mbi 50-mijë anëtarë partie brenda ditës, shumica e të cilëve anëtarësuar në kohën e tij, ai sërish ka arritur të mundë Hanin. Fitore si e Lulit. Sipas Komisionit Zgjedhor të PD-së së vulës deri në orën 17 kishin marrë pjesë në votime 13 700 votues, dhe […]