Current track

Title

Artist


Month: July 2023

6 nga 15 të akuzuarit si grup i strukturuar kriminal me biznesmenë, personazhe krimi, prokuror e drejtues policia, dolën para gjykatës, e cila vendosi ti lërë në burg. Shumica prej tyre kundërshtuan akuzat, ndërsa avokati i Pëllumb Gjokës, Ylli Manjani foli për mediat. Ai tha se klienti që mbron, nuk është përfshirë në ngjarjet që […]

Edhe pse i disavantazhuar në këtë garë, pasi përjashtoi mbi 50-mijë anëtarë partie brenda ditës, shumica e të cilëve anëtarësuar në kohën e tij, ai sërish ka arritur të mundë Hanin. Fitore si e Lulit. Sipas Komisionit Zgjedhor të PD-së së vulës deri në orën 17 kishin marrë pjesë në votime 13 700 votues, dhe […]

Në natën që disa rivalë republikanë të Donald Trump folën në të njëjtin event në Iowa, vetëm njëri e sfidoi ish-presidentin kokë më kokë. Sipas BBC, kjo tregon kontrollin që Trump ka ende në partinë e tij.Dikush në prapaskenë në darkën e Lincoln kishte qartë një sens humori të djallëzuar. Ndërsa secili prej kandidatëve që […]