Current track

Title

Artist

Avokatët mohojnë akuzat: Gjoka i papërfshirë në krime

Written by on July 29, 2023

6 nga 15 të akuzuarit si grup i strukturuar kriminal me biznesmenë, personazhe krimi, prokuror e drejtues policia, dolën para gjykatës, e cila vendosi ti lërë në burg. Shumica prej tyre kundërshtuan akuzat, ndërsa avokati i Pëllumb Gjokës, Ylli Manjani foli për mediat. Ai tha se klienti që mbron, nuk është përfshirë në ngjarjet që përmendet, ndërsa kishte kritika për veprimet e SPAK dhe GJKKO. Ndërkohë, janë zbardhur detaje të reja nga dosja hetimore, dhe mbi rolet e secilit prej anëtarëve të grupit.


Current track

Title

Artist