Current track

Title

Artist


Month: September 2023

Nga Dr. Dritan Demiraj. Lajmi i djeshëm për takimin e organizuar nga opozita e bashkuar me pjesmarrjen e 43 deputetëve te saj është lajmi më mirë i kohëve të fundit. Më në fund opozita po tregohet e përgjegjshme dhe në lartësinë e duhur duke filluar diskutimet me qëllim organizimin e një fronti të bashkuar opozitar. […]