Current track

Title

Artist

AKTUALITET

Nga Dr. Dritan Demiraj. Lajmi i djeshëm për takimin e organizuar nga opozita e bashkuar me pjesmarrjen e 43 deputetëve te saj është lajmi më mirë i kohëve të fundit. Më në fund opozita po tregohet e përgjegjshme dhe në lartësinë e duhur duke filluar diskutimet me qëllim organizimin e një fronti të bashkuar opozitar. […]

6 nga 15 të akuzuarit si grup i strukturuar kriminal me biznesmenë, personazhe krimi, prokuror e drejtues policia, dolën para gjykatës, e cila vendosi ti lërë në burg. Shumica prej tyre kundërshtuan akuzat, ndërsa avokati i Pëllumb Gjokës, Ylli Manjani foli për mediat. Ai tha se klienti që mbron, nuk është përfshirë në ngjarjet që […]


Current track

Title

Artist