Home Aktualitet Vasili: Rama me dy standarde, do e ndjekë mallkimi gjithë jetës!

Vasili: Rama me dy standarde, do e ndjekë mallkimi gjithë jetës!

nga Sonila Osmanaj

Nga Petrit Vasili

Dy standarde dhe turpi i Edi Ramës!

Policet e Edi Ramës me mijëra në 17 maj që prishin Teatrin, nuk zë koronavirusi!?

Besimtaret myslimanë në ditën e tyre të shenjtë nuk lejohen se i zë koronavirusi!?

Refuzimi i dy standardeve është e drejtë e çdo qytetari!

Ky që luan me ditën e shenjtë mallkimi do ta ndjekë nga pas gjithë jetën!!

Lajme te ngjashme

WhatsApp Na Shkruani!