Radio Nova

LIVE 24/7

Current track

Title

Artist

24/7 Live Program. Muzikë shqiptare. Talk Show nga Ilir Borova dhe Arian Asimi.

Radio

Ilir meta

ELBASAN Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta ishte sot në Elbasan nga ku vlerësoi lart kandidatët e koalicionit opozitar “Bashkë fitojmë” si figura me integritet, transparencë dhe me vizion të qartë për t’iu shërbyer qytetarëve. Meta theksoi se më 14 maj do të bëhet një ndarje me thikë midis korrupsionit absolut që erdhi si […]


Radio Nova

LIVE 24/7

Current track

Title

Artist

24/7 Live Program. Muzikë shqiptare. Talk Show nga Ilir Borova dhe Arian Asimi.

Radio