Radio Nova

LIVE 24/7

Current track

Title

Artist

24/7 Live Program. Muzikë shqiptare. Talk Show nga Ilir Borova dhe Arian Asimi.

Radio

Francesco Becchetti

Eksperti i ekonomisë Pano Soko ka treguar se çfarë do të ndodhë me shtetin shqiptar nëse nuk paguan 110 milionë euro biznesmenit Italian. Në një intervistë për “Euronews Albania”, Soko deklaroi se Francesco Becchetti do të bëjë kërkesën në Gjykatën e Apelit Administrativ të Tiranës. Nëse kërkesa rrëzohet nga Administrativja atëherë Beccheti do të fillojë […]


Radio Nova

LIVE 24/7

Current track

Title

Artist

24/7 Live Program. Muzikë shqiptare. Talk Show nga Ilir Borova dhe Arian Asimi.

Radio