Home Aktualitet Rama izoloi vendin në ditën e Fiter Bajramit, Nishani: Gangsteri nuk ndalet të provokojë në gjithçka e në çdo ditë shqiptarët

Rama izoloi vendin në ditën e Fiter Bajramit, Nishani: Gangsteri nuk ndalet të provokojë në gjithçka e në çdo ditë shqiptarët

nga Sonila Osmanaj

Nga Bujar Nishani

Gangsterri i bandës së zhvatjes, pa asnjë mbështetje ligjore, pa asnjë arsye shëndetësore, pa asnjë logjikë shoqërore, ka urdhëruar bllokimin e komunikimit dhe qarkullimit të qytetarëve Ditën e Bajramit.
Qindra mijëra besimtarë sakrifikuan përgjatë Muajit të Ramazanit për të shenjuar mirësinë, paqen, respektin, bashkimin, festimin në ditën e shenjtë të Bajramit.
Por Gangsterri nuk ndalet të provokojë në gjithshka e në çdo ditë shqiptarët.
Tashmë që fundi politik i tij është afër, e ka veç një qëllim !
Të provokojë me çdo mjet e çdo mënyrë, që mundësisht të ikë nga pushteti si një “viktimë” e jo ashtu siç ai është.
Si një Gangsterr !

Lajme te ngjashme

WhatsApp Na Shkruani!