Home Aktualitet Kryeministri bën autokritikë duke sulmuar për të shpëtuar nga idiotsia e mbylljes së xhamive për Fiter Bajramin. I lejon të dalin nesër të gjithë

Kryeministri bën autokritikë duke sulmuar për të shpëtuar nga idiotsia e mbylljes së xhamive për Fiter Bajramin. I lejon të dalin nesër të gjithë

nga Sonila Osmanaj

Pasi vendosi që të mbyllen xhamitë edhe nesër, ndonëse kanë Fiter Bajramin myslimanët, si dhe pas dhjetra mijëra sms denoncuese dhe fyese ndaj kryeministrit, më në fund ai dorëzohet dhe lejon që nesër të dalin lirshëm myslimanët

Pasi vendosi që të mbyllen xhamitë edhe nesër, ndonëse kanë Fiter Bajramin myslimanët, si dhe pas dhjetra mijëra sms denoncuese dhe fyese ndaj kryeministrit, më në fund Rama dorëzohet dhe lejon që nesër të dalin lirshëm myslimanëtJa reagimi i Edi Ramës:Komitët patriotë dhe parimorë të Shqupit e të Lalzit, që prej vitesh përleshen për popullin e shtypur dhe shfaqen si çeta e Shahin Verdhës së Vitit të Mbrapshtë, herë me molotov e me gurë, herë me mandatin e djegur e herë me kafkën e Hamletit në dorë, kudo e kurdo ne të tjerët përpiqemi të ndryshojmë për mirë Shqipërinë e të ndërtojmë vepra të reja, pasi sakrifikuan jetën e tyre në mbrojtje të Karakatinës së Teatrit Kombëtar, janë ringjallur si ndjekës të flaktë të profetit për të nxitur komunitetin musliman t’u bashkohet Revolucionit të tyre Imagjinar për Bajram

Zoti u ktheftë ndonjë pikë nga vaji i kandilit të arsyes që u ka shterrur krejt, se tjetër derman për ta kjo tokë nuk ka përveç keqardhjes e mëshirës për lajthitjen e tyre

 PASI KEMI BASHKËPUNUAR KËTO JAVË ME KOMUNITETET FETARE DHE KEMI PËRGATITUR PROTOKOLLET E SIGURISË SHËNDETËSORE, DUKE MARRË, VLERËSUAR E MIRATUAR PROPOZIMET E TYRE, JEMI GATI TË VENDOSIM ÇELJEN E AKTIVITETIT TË TEMPUJVE NGA JAVA E ARDHSHME, ME TË GJITHA KUFIZIMET PËRKATËSE, DUKE E NISUR NESËR ME KËMBË TË MBARË E ME BEKIMIN E DRITËS SË DITËS SË BUKUR TË KALENDARIT TË BESIMIT, PËR ÇKA JEMI NË DAKORDËSI ME KOMUNITETIN MUSLIMAN

 DUKE JU URUAR MEGJITHË ZEMËR BAJRAMIN BESIMTARËVE MUSLIMANË, UROJ EDHE QË HAPJA E XHAMIVE (NËN KUJDESIN E MADH TË DREJTUESVE SHPIRTËRORË TË KOMUNITETIT PËR RESPEKTIMIN E PROTOKOLLIT TË PROPOZUAR PREJ VETË ATYRE) TË JETË NJË OGUR I MIRË PAQEJE E MIRËSISH, PËR TË GJITHA KOMUNITETET DHE VETË SHQIPËRINË E SHQIPTARËT NË KËTË KOHË JO TË LEHTË

Lajme te ngjashme

WhatsApp Na Shkruani!