Home Politike Nuk mjafton të jesh kundër Berishës dhe Bashës.

Nuk mjafton të jesh kundër Berishës dhe Bashës.

nga Arian

Nuk mjafton të jesh kundër Berishës dhe Bashës.
Modeli i Berishës është krejt jashtë kohe.
Basha nuk drejton. Hesht.
Shqiptarët presin nga opozita të jetë konkuruse.
Opozita nuk është ekskluzivitet i Bashes.
Pesë sfidat që rikthejnë opozitën:
1 – mbështetja pa ekuivok e drejtësisë
2- kod i ri zgjedhor që heq monopolin e kryetarëve dhe forcon votuesin
3- balancim i Kushtetutës
4- ndarja e re administrative
5- ligj për referendumet

Lajme te ngjashme