Home Aktualitet Dialog me fëmijën, zemërthyer për të ardhmen!

Dialog me fëmijën, zemërthyer për të ardhmen!

nga Albina Hoxhaj

Nga Elda Ballabani

Më pyeti fëmija im 4 vjeçar:
Mami çfarë do të thotë kam shpresë?

Mu kujtuan këto komente dhe ju përgjigja:
Për shëmbull bir i mamit, a shkuam dhe hodhëm Llotarinë Amerikane ne?

Po mami, pastaj?
Unë me babin i lutemi Zotit të na dalë llotaria, që ti të rritesh i lumtur dhe të mos vuash (pasojat e servilizmit dhe injorancës së atyre që vendosin me votë për të ardhmen e tënde)!

Oooo… mami nuk e kuptova (ma ktheu dhe mori lodrat të luante) dhe unë pa shumë dëshirë për të vazhduar sqarimin:
Më mirë bir i mamit që nuk e kuptove, shijo botën tënde të pastër (mendova, pa doktrina helmuese që do ju lënë pasoja brezave)!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!