Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili, citon filozofin gjerman Friedrich Niçe për të sulmuar kryeministrin Edi Rama.

Pas “Jo”-së për hapjen e negociatave edhe këtë vit dhe pas sulmeve të Ramës ndaj Europës, Vasili e klasfikon këtë të fundit tek njerëzit e egër dhe të pacivilizuar.

Fridrih Niçe thote:

“Ekzistojne tre grupe themelore njerezish:te eger,barbare te pacivilizuar dhe europiane”!

Te gjithe shqiptaret jane europiane,vetem kryeministri i tyre ben pjese tek te egrit dhe tek te pacivilizuarit njekohesisht!!