Home Aktualitet Ngadhënjim, humbje, trishtim, që vetëm për 1 kg, nuk gdhendet në medalje emri im.
‘Ngushëllime Briken!

Ngadhënjim, humbje, trishtim, që vetëm për 1 kg, nuk gdhendet në medalje emri im.
‘Ngushëllime Briken!

nga Editor

NGA DENIS HIDRI

Përpos të gjithë situatave të tjera, social-ekonomike dhe politike, nuk mund të lihet pas, ajo kulturore edhe sportive.
Pse e drejta e autorit, zgjat dhe 70 vite pas vdekjes së tij?!
Pse për një sportist, nuk vlen as stërvitja, për çfarëdolloj, kategorie sporti, në të gjitha disiplinat, para një ‘eprori’ të federateve.

Arsyeja, është pa arsye.

Presidentja e Kosovës, me të vërtet u ndodh atje.
Ndoshta një moment emocional, apo një pikë-synim që kishte pritshmëri, që medalja e artë, në Kosovë do vi…

Me ç’kriter një Kryetar Bashkie Kryeqyteti, ndodhet në Tokio, në vazhdimësinë e Lojrave Olimpike Tokio 2020?!
Të ishte për të vizituar atë vënd, për njohje kulture edhe morali, sistemi Tim’s, do i dilte me drita të kuqe të ndezura, që nuk fiken, pa pulsim.

Ashtu, si administrimi i buxhetit të Bashkisë së Tij, që administron, ditë e natë pa pushim, me lopatë në dorë, për aktivitet kulturore, sociale edhe në rekreacion.

Jo se duhet të përbuz dikë, apo të shaj atë përballë.
Por, ai që është në foto, ngjitur me flamurin tonë kombëtar:
Nuk është, as mund të jetë përfaqësuesi ‘im’!

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!