Home Aktualitet Garderoba e ofiqarëve të sulltanatit të Surrelit

Garderoba e ofiqarëve të sulltanatit të Surrelit

nga Editor

Nga Alfons Zeneli.

Trendy i ofiqarëve të sulltanatit të Surrelit rreh nga superluksi. Kjo nuk ka dashur asnjëherë fakte, foto, analiza apo hetime. Mjafton të shikosh revoluimin e garderobave të Taulantit, Elisës por dhe të Ramës sigurisht. Këta dy të parët janë shembulli tipik. Se po të pretendojmë për një panoramë të përgjithshme, atëhere lista do të ishte po aq e gjatë sa ç’është dhe ajo e grupit parlamentar me gjithë Komitetin Qëndror dhe kabinetin e ministrave. Shumë syresh nuk justifikojnë dot me rrogat e tyre as aksesorët e zakonshmëm si orët, unazat, çantat, të brendëshmet apo kravatat. Justifikimikomik i burimit të të ardhurave nga vëllai emigrant, nga tezja me punë në Peskara, pensioni mamit apo trashëgimi nga njëra prej grave vetëm sa e kanë kompletuar me turp kuptimin e të vërtetës së tyre.

Lajme te ngjashme