Home Politike Kryemadhi-Lubonjës: Siç ke ndërtuar ti pallate, kam ndërtuar dhe unë

Kryemadhi-Lubonjës: Siç ke ndërtuar ti pallate, kam ndërtuar dhe unë

nga Editor

Unë e kam shansin për fëmijën tim, një tjetër nuk e ka shansin. Siç ke ndërtuar ti pallatin te vila jote, kam ndërtuar edhe unë pallatin te shtëpia ime, me lejen e Edi Ramës dhe me lejen e Lulzim Bashës.
Lubonja: Edhe unë nëse kam ndërtuar pallat, gabim.
Po jo pse kemi bërë gabim ne, pse kemi zhvilluar pronën tonë? Jo Lubonja e ke gabim, ne kemi zhvilluar pronën. Unë e kisha mundësinë që ma dhanë prindërit atë mundësi, për fat të mirë të babait tim, kam një pallat, 16 mijë metra katrorë, në të cilën shkolloj fëmijët e mij.
• Atëherë mos u anko me Edi Ramën fare…
Jo, Edi Rama ma dha lejen mua…

Lajme te ngjashme