Home Aktualitet Dalin e rezultatet e para të garës për kreun e PD. BASHA fiton thellë, ndjek Shehaj, Kadilli e Harxhi

Dalin e rezultatet e para të garës për kreun e PD. BASHA fiton thellë, ndjek Shehaj, Kadilli e Harxhi

nga Editor

Anëtarësia e Partisë Demokratike ka votuar sot për të zgjedhur kryetarin e ri të PD-së. Në garë janë kryetari aktual Lulzim Basha, Agron Shehaj, Fatbardh Kadilli dhe Edit Harxhi.

Faktor.al ka mësuar rezultatet e para për disa degë të PD. Në Memaliaj rezulton se z. Basha ka marrë 177 vota, Shehaj 46 kurse Kadilli dhe Harxhi nga dy vota secili.

Kurse në degën e PD në Kolonjë rezultati është 140 vota për z. Basha dhe 82 për z. Shehaj, Harxhi 16 vota dhe Kadilli 6 vota.

Në degën e Himarës, ka pasur një rezultat në ngushtë mes Lulzim Bashës dhe Agron Shehajt 52 vota me 35.

Rezultati i garës brenda PD
Lulzim Basha 1016 vota
Agron Shehaj 74 vota
Edit Harxhi 8 vota
Fatbardh Kadilli 7 vota

Dega Këlcyrë

Basha 113
Shehaj 62
Kadilli 6
Harxhi 2

Dega Memaliaj

Basha 177
Shehaj 46
Kadilli 2
Harxhi 2

Dega Kolonjë

Basha 140
Shehaj 82
Harxhi 16
Kadilli 6

Dega Himarë
Basha 52
Shehaj 35

Dega Cërrik

Basha 388
Shehaj 56

Dega Vorë

Basha 291
Shehaj 54

Dega Tepelenë

Basha 96
Shehaj 46

Dega Poliçan

Basha 99
Shehaj 26

Dega Krujë

Basha 527
Shehaj 55

Dega Tropojë

Basha: 332
Shehaj 127

Dega Maliq

Basha 411
Shehaj 90
Kadilli 8
Harxhi 7

Dega Peqin

Basha 509
Shehaj 45

Dega Pukë

Basha 287
Shehaj 74
Kadilli 9
Harxhi 7

Dega Rrogozhinë

Basha 294
Shehaj 76

Dega Delvinë

Basha 205
Shehaj 57
Harxhi 29
Kadilli 4

Dega Fushë-Krujë

Basha 306
Shehaj 91
Harxhi 9
Kadilli 7

Dega Selenicë

Basha 102
Shehaj 119

Gramsh
Basha 340
Shehaj 74
Harxhi 20
Kadilli 6

Vau Dejës
Basha 566
Shehaj 27
Kadilli 5
Harxhi 2

Ne Patos:
Basha – 618
Shehaj – 120
Kadilli – 11
Harxhi – 9

Gjirokastër
Basha 247
Shehaj 127
Harxhi 21
Kadilli 11

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!