Home Aktualitet Alarm për bombë në makinën e gjyqtarit të Korçës

Alarm për bombë në makinën e gjyqtarit të Korçës

nga Albina Hoxhaj

Një alarm për bombë ka alarmuar një gjykatës në Korçë. Paraprakisht dyshohet që një telefonatë ka njoftuar gjyqtarin Markelian Kuqo se në makinën e tij është vendosur një bombë. Policia ka kontrolluar mjetin e gjyqtarit dhe nuk ka gjetur asgjë në makinën e gjyqtarit.

Policia po kryen hetime lidhur me këtë ngjarje.

Lajme te ngjashme