Home Aktualitet Ambasada e SHBA na RIKUJTON se kush është Yuri Kim! Ndan CV-në e diplomates.

Ambasada e SHBA na RIKUJTON se kush është Yuri Kim! Ndan CV-në e diplomates.

nga Editor

Nga Nazmir Bilani

Përse duhet të na rikujtojnë se kush është Yuri Kim !!!??? Çfarë ka ndodhur !!??

A mos vallë i është rënuar reputacioni në sytë e Shqiptarëve !!??
Pse ?

Me sa duket ambasada e paska kuptuar se reputacioni dhe besimi i shqiptarëve te Yuri Kim, pas mbështetjes që i ka dhënë regjimit të Ramës dhe vjedhjes së votave prej tij, ka rënie të dukshm dhe
u duhet të ndikojnë për te përmiresuar imazhin e saj te opinioni publik nëpërmjet të kaluarës dhe detyrave të rëndësishme që ka mbajtur më parë.

E gjithë kjo tregon se ata nuk duan të përmirësojnë imazhin negativ që krijuan, pas certifikimit të nxituar të zgjedhjeve prej ambasadores dhe duan të vazhdojnë në po të njëjtën rrugë.

Kjo nuk i çudit shqiptarët.

Tashmë ne e dimë se pushtetmbajtësit në një vënd të korruptuar si i yni ia dalin me sukses të marin mbështetjen edhe ambasadoreve, dhe ky nuk është rasti i parë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!