Home Aktualitet U ndërtuan gjatë fushatës, shemben rreth 20 objekte në Ksamil

U ndërtuan gjatë fushatës, shemben rreth 20 objekte në Ksamil

nga Editor

Policia Bashkiake e Sarandës, me mbështetjen e forcave të Policisë së Rendit, ka filluar ditën e sotme prishjen e disa ndërtimeve në Ksamil, të cilat sipas policisë, janë pa leje dhe mendohet se janë ndërtuar gjatë periudhës së fushatës elektorale.

Policia njofton se janë rreth 20 objekte të tilla të cilat janë për t’u prishur gjatë këtij aksioni.

Këto ndërtime janë shembur pa përplasje mes policisë dhe pronarëve.

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!