Home Aktualitet “Gati për të firmosur dekretin për mbrojtjen e Republikës”, Ilir Meta reagon për herë të parë pas nisjes së procedurave për shkarkim

“Gati për të firmosur dekretin për mbrojtjen e Republikës”, Ilir Meta reagon për herë të parë pas nisjes së procedurave për shkarkim

nga Editor

Kërcënimi i fundit, që vjen përmes Tao Taos, nga bandat e Elbasanit dhe të gjithë Shqipërisë ka vetëm një përgjigje: Presidenti, gati për të firmosur Dekretin për mbrojtjen e Republikës!

Shqipëria e Shqiptarëve! Vdekje tradhëtarëve!

Lajme te ngjashme