Home Aktualitet PD përmbys rezulatin në Dibër, priten përmbysje të madhe edhe në qarqet e tjera

PD përmbys rezulatin në Dibër, priten përmbysje të madhe edhe në qarqet e tjera

nga Editor

Në këto momente rezultati zgjedhor ka pësuar një konfigurim të ri pasi PD ka arritur në 60 deputet dhe PS ka zbritur në 73 deputet.

Nga të dhënat e publikuara në KQZ, Dibra e ka kther rezultatin në favor të PD në 3 me 2.

Me këtë ritëm pritet që të kemi përmbysje të madhe edhe në qarqet e tjera.

Lajme te ngjashme