Home Aktualitet Denoncim tjetër nga Boiken Abazi: Ja si po na vjedhin votat socialistët…

Denoncim tjetër nga Boiken Abazi: Ja si po na vjedhin votat socialistët…

nga Editor

Boiken Abazi, kreu i Vetëvendosjes, denoncon për vjedhje votash nga PS.

Ai sqaron dhe skemën, se si sipas tij, po ndodh paligjshmëria.

Në një postim në FB, Abazi shkruan:

Një nga mënyrat se si po e vjedhin dhe/ose deformojnë votën tonë në këto zgjedhje është si në vijim:

Aty ku qytetari ka vendosur një “X” poshtë nr. 13 në fletën e votimit pranë emrit tim, te i njëjti fletëvotim kanë vendosur edhe një “X” tjetër te një prej kandidatëve të PS, duke e shpallur të pavlefshme fletën e votimit ose duke ia dhënë PS.

Deri tani këto raste i kemi evidentuar në disa Qendra Numërimi të cilat do i bëjmë publike në vijim.

Lajme te ngjashme