Jeta e qytetarëve është e parëndësishme përballë pasurimit të oligarkëve.

Kështu shprehet ish-deputetja dhe kryetarja e LRI, Floida Kërpaçi.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Kërpaçi shprehet ndër të tjera se, ‘është momenti që të gjithë të bëhemi bashkë për të çrrënjosur këtë sistem të instaluar nga kjo qeveri që gllabëron dhe varfëron qytetarët për interes te 5 oligarkëve’.

Banorëve të unazës po u shkatërrohen shtëpitë sepse për shtetin e Edi Ramës jeta dhe sakrifica e një njeriu nuk ka rëndësi përpara pasurimit të oligarkëve.

Zgjatimet e Edi Rames, duhet të dijnë mirë se helmimi i popullit, dhunimi e urdhëri per ti burgosur nuk i tremb qytetarët e ndershëm që kanë punuar dhe do të luftojnë për shtëpitë e tyre.

Ajo që po ndodh në Unazën e Re, po ndodh në çdo cep të Shqipërisë.

Është momenti që të gjithë të bëhemi bashkë për të çrrënjosur këtë sistem të instaluar nga kjo qeveri që gllabëron dhe varfëron qytetarët për interes te 5 oligarkëve.

Boll më! Kauza jonë është për ta bërë Shqipërinë shtëpinë tonë dhe të gjithë bashkë mundemi💪💪