Home Aktualitet Lulzim Basha takon qytetarët në Elbasan: Të gjithë te kutitë e votimit…

Lulzim Basha takon qytetarët në Elbasan: Të gjithë te kutitë e votimit…

nga Editor

Ditë të bukura si kjo. Të gjitheë te kutite e votimit. Janëe shembuj i demokracisë. Ky diell do të shndërrisë dhe familjet e tua.

Pse Elbasanin?

-Sepse e dua shumë. Kam qene deputet i Elbasanit.

Nëse humbi do pranoni?

-Pyetjet e gabuara për personin e gabuar.

Elbasani po udhëheq me pjesmarrjen, vazhdoni masivisht të shkoni në kutitë e votimit. Elbasani duket se po i prin Shqipërisë. Jam këtu për t’i bërë thirrje të gjithë drejt kutive. Kjo është dita juaj.

Lajme te ngjashme