Home Aktualitet Dhunohet fizikisht vëzhguesi i PD në Berat, Alizoti: Blendi Klosi t’i tërheqë bandat e tij, do mbajnë përgjegjësi

Dhunohet fizikisht vëzhguesi i PD në Berat, Alizoti: Blendi Klosi t’i tërheqë bandat e tij, do mbajnë përgjegjësi

nga Editor

Drejtuesi politik i këtij qarku Tomor Alizoti thotë se vëzhguesi është dhunuar nga bandat e drejtuesit të PS Klosi. Ai i bën thirrje të distnancohen nga dhuna sepse e drejta e votës është liria themelore e qytetarëve.

Alizoti: “Në këtë qendër votimi është rrahur një vëzhgues i Partisë Demokratike, është rrahur publikisht dhe është poshtëruar publikisht. Zgjedhja dhe votimi është një e drejtë kushtetuese, një e drejtë themeluese e njeriut. Si drejtues i qarkut të Beratit, i bëj thirrje Blendi Klosit, drejtuesit të qarkut të Beratit të PS të tërheqë zagarët e tij se do mbajë përgjegjësi personale. Të gjithë janë të filmuar dhe do ketë dënime shumë të rënda për nejrëzit që cenojnë të drejtën e njeriut, ët drejtën e votës. Pas 30 vitesh PD do korrë këtë rradhë një sukses të madh brilant. I paralajmëror të gjithë: aksush nuk ka të drejtë të prekë asnjë demokrat dhe asnjë horr nuk ka punë në qendrat e votimit. Hera e parë ëshët  thirrje, hera e dytë nuk do jetë thirrkje. Parashikojmë të gjithë zagarrët e Klosit të tërhiqen mbrapsht. Nëse fitoni, fitojeni, nëse keni humbur keni humbur, por jo vetëm ju, bashke me gjithë zagarrët,” tha Alizoti.

Lajme te ngjashme