Home Aktualitet Monika Kryemadhi: Të gjithë të votojnë!

Monika Kryemadhi: Të gjithë të votojnë!

nga Editor

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, e cila ka votuar në orën 7:00 sot në Tiranë dha një deklaratë pas daljes nga qendra e votimit

“ Iu bëj thirrje sot të gjithë qytetarëve t’iu drejtohen qendrave të votimit të qetë e të bindur, për atë që duan të realizojnë nëpërmjet votës së tyre. Vota e qytetarëve është një votë e shenjtë që për hir të së vërtetës do t’i japë mundësinë dhe shansin të gjtihëve që nëpërmjet verdiktit të çojnë Shqipërinë drejt Europës. Unë i uroj suksese të gjithë qytetarëve sidomos kandidatëve të LSI-së dhe jam e bindur se fitorja do të jetë e patjetërsueshme për LSI-në.

Lajme te ngjashme