Home Aktualitet IRONIA e djalit ekselent nga Fieri: Shyqyr që erdhën zgjedhjet që morëm këtë medaljet se kishim 8 muaj që i prisnim. Rama mbetet pa fjalë: Mirëëë

IRONIA e djalit ekselent nga Fieri: Shyqyr që erdhën zgjedhjet që morëm këtë medaljet se kishim 8 muaj që i prisnim. Rama mbetet pa fjalë: Mirëëë

nga Editor

Teksa ia dorëzuan një të riu, ky i fundit me ironi tha se shyqyr që erdhën zgjedhjet që morën medaljet që kanë 8 muaj që i prisnin.

TIRANË– Kryeministri dhe ministrja kanë dorëzuar medalje për gjimnazistët ekselent. Teksa ia dorëzuan një të riu, ky i fundit me ironi tha se shyqyr që erdhën zgjedhjet që morën medaljet që kanë 8 muaj që i prisnin.

Rama nuk zgjodhi që të replikonte me të, duke u mjaftuar vetëm me një: Mirë.

BISEDA:

I riu: Shyqyr që erdhën zgjedhjet që morëm këtë medaljet se kishim 8 muaj që i prisnim.

Rama: Mirëë..

Lajme te ngjashme