Home Aktualitet Xhaxhi Edi, sapo hapa televizorin dhe të shoh tek ‘ Opinioni’ krah Borëbardhës

Xhaxhi Edi, sapo hapa televizorin dhe të shoh tek ‘ Opinioni’ krah Borëbardhës

nga Editor

Kjo çupëlina që na e servir si vlerë të shtuar, bën mirë që para se të japë zgjidhje për kombin shqiptar në gjuhën shqipe, të mësojë ta shkruajë siç duhet këtë të fundit.

Mbi të gjitha Xhaxhi Edi, kjo Borëbardha e Berberit dhe jo vetëm, bën mirë mos të na fyejë shqisat me përrallën se nga mijëra të rinj që aplikuan tek ” Deputeti që duam” u përzgjodh krejt ” rastësisht” Borëbardha e Berberit dhe jo vetëm.

Post Scriptum- Pikë të dobët e ke mediokritetin xhaxhi Edi.

Elona Caslli

Lajme te ngjashme