Home Aktualitet “Patronazhistët janë shantazhistët e kohëve tona ose fuksat e kohës së kaluar”

“Patronazhistët janë shantazhistët e kohëve tona ose fuksat e kohës së kaluar”

nga Editor

Presidenti i Republikës, Ilir Meta deklaroi sot në një intervistë për Apolon TV se vjedhja e të dhënave të qytetarëve nga ana e Partisë Socialiste është një ngjarje e rëndë që duhet të ishte hetuar urgjent nga prokuroria. “Përdorja e të dhënave personale dhe marrja e tyre nga institucionet shtetërore nga ana e Partisë Socialiste, janë bërë për të shantazhuar qytetarët.

Ekspozimi i këtyre të dhënave personale të qytetarëve është shkelje e ligjit dhe cenim i të drejtave dhe lirive të njeriut. Patronazhistët janë shantazhistët e kohëve tona ose fuksat e kohës së kaluar. Është një strukturë e fshehtë, e paligjshme, shantazhuese dhe intimiduese”,- tha kreu i shtetit.

Lajme te ngjashme