Home Aktualitet Ngjarja e Elbasanit, Rama e kthen debatin në nudizëm: Ata dolën zhveshur, si unë nuk dalin dot xhanëm

Ngjarja e Elbasanit, Rama e kthen debatin në nudizëm: Ata dolën zhveshur, si unë nuk dalin dot xhanëm

nga Editor

Ata që dolën zhveshur, por jo si unë zhveshur, sepse ashtu nuk dalin dot ata xhanëm. Por dolën zhveshur në karakterin e tyre. Morën përsipër tu thonin shqiptarëve që ata e kanë një grup të armatosur. Kush ende nuk e ka kuptuar diferencën e madhe mes jush dhe atyre, mes nesh dhe të gjithë atyre duhet t’i vëri gishtin kokës fort.

Lajme te ngjashme