Home Aktualitet Elda Ballabani: Ndragheta shporret me votë!

Elda Ballabani: Ndragheta shporret me votë!

nga Editor

Banda e rrugeçërve të kryerrugaçit të Ndraghet-ës Lali Hardhucës, dhunon në mënyrë barrbare gazetarin dhe operatorin në krye të detyrës ditën për diell!

Nëse këtij kryebanditi të Ndraghetës një ditë populli i beson të kryesojë shtetin, atëherë le të lëpijnë kockat(rrogën) mujore dhe të shtrojnë kurrizin, ne që i rrefuzojmë këta maskarenj nuk do ndalemi së kundështuari mafien e ndërtimeve.

Ku janë gazetarët e mediave të tjera, operatorë, regjizorë, spikera, skenografë, moderatorë, opinionistë etj etj, apo janë rreshtuar në rradhën e lëpirjes së kockave(mujore) përballë kasapëve të tyre?!

PS: Nuk po pyes ku është A-Spaku, sepse tashmë dihet roli i tyre rilindas!

Në 25 Prill votën kundër Ndraghetas dhe pro rikthimit të normalitetit në vend. Ti shporrim, përpara se të na shporrin të gjithëve ne!

Lajme te ngjashme