Home Aktualitet Meta: I kërkoj urgjent Prokurorisë të marrë në pyetje kryeministrin Rama

Meta: I kërkoj urgjent Prokurorisë të marrë në pyetje kryeministrin Rama

nga Editor

Presidenti Meta kërkoj publikisht që prokuroria e Shqipërisë të marrë në hetim kryeministrin Rama për shpërdorimin e të dhënave personale të 920 mijë qytetarëve.

Me tej ai theksoi se kjo është kriminale dhe antikushtetuese, pasi të dhënat personale që kanë dalë në publik (sepse janë marrë në mënyrë të paligjshme), mund të përdoren nga krimi i organizuar.

Lajme te ngjashme