Home Aktualitet Me “çunat çamarrokë” të Londrës që flasin labçe, Edi Rama bën fluturimin e parë drejt aeroportit të Kukësit

Me “çunat çamarrokë” të Londrës që flasin labçe, Edi Rama bën fluturimin e parë drejt aeroportit të Kukësit

nga Editor

Premtoi so do sillte kuksianë nga Londra, por çudia është se solli “çuna çamarrokë” të Kukësit që kanë harruar të flasin gegnisht, por përgjigjen si nga Lumi i Vlorës.

Me siguri gjuha angleze e lagjes Chelsea ka ngjashmëri me labçen dhe i ka bërë ata ta flasin shqipen pakë ndryshe se kanë qenë mësuar që foshnje.

“Nga Aeroporti “Nënë Tereza” drejt Kukësit në Aeroportin Ndërkombëtar të “Zayed Flatrat e Veriut”, me pasagjerët VIP, çunat çamarrokë të fejsbukut nga Londra”,- shkruan Rama bashkangjitur videos.

Lajme te ngjashme