Home Aktualitet “Nëse më thoni emrin e një oligarku, iki që sot!” – Rama

“Nëse më thoni emrin e një oligarku, iki që sot!” – Rama

nga Editor

Sipas kryeministrit Rama në Shqipëri nuk ka oligarkë dhe biznesmenët e mëdhenj nuk ka asnjë ndikim tek qeveria e tij. Deklarata e tij në emisionin “Të Paekspozuarit” në MCN:

“Në Shqipëri s’ka oligarkë. Ka njerëz të pasur por s’janë oligarkë, ata e kanë kapacitetin imponues ndaj meje dhe qeverisë sime zero. Oligarku ka kapacitet imponues ndaj shtetit. Por në Shqipëri ’ka oligarkë, se është më i pasur dhe ka oligarkë. Nëse më thoni një njeri, unë iki që sot”

Lajme te ngjashme