Home Aktualitet Petrit Vasili: Mashtruesve të rilindjes në Vlorë të tmerruar nga humbja ju del boja!

Petrit Vasili: Mashtruesve të rilindjes në Vlorë të tmerruar nga humbja ju del boja!

nga Editor

Mashtruesve te rilindjes ne Vlore te tmerruar nga humbja ju del boja!Me Dikens Bushajn djalin e shkelqyer te Vlores jemi ne Peshkëpi.Riilindja per tete vite rresht mashtroi per rrugen Peshkëpi Selenice.Tani 2 jave para 25 prillit genjen dhe ben sikur po ben punime ne rrugë vetëm për fushatën elektorale .Kjo qeveri mashtruesish ka paturpesinee shkruan edhe ne Tabelen e punimeve daten Prill 2021.Të gjithë banorët e kësaj bashkie do ta shporrin këtë qeveri mashtruesish në datën 25 prill !Fitore madheshtore ne Vlore.Vlora i ka vulosur tre mandate te padiskutuara per LSI.Ndeshkim per batakçinjte e Astirit dhe Dibres Gjiknur dhe Qendro.

Lajme te ngjashme