Home Aktualitet Çadra e Propagandës Elektorale të Mendjeprishurit nuk do ta ndal dot Ndryshimin e madh që do të ndodh më 25Prill

Çadra e Propagandës Elektorale të Mendjeprishurit nuk do ta ndal dot Ndryshimin e madh që do të ndodh më 25Prill

nga Editor

NGA GENC DEROMEMAJ

Vlonjatët dhe Shqiptarët nuk kanë për t’ia falur Ramës që i Përdori Vaksinat, dëshirën sublime për të jetuar, në shërbim të etjes së tij për pushtet.

Ai u soll me Shqiptarët sikur ata i kishin borxh jetën dhe ishte ai që vendoste për jetën e gjithsecilit, sikur po të mos ishte ai, nuk do të kishte vaksina, jetë.

Më #25Prill do të Marrë Fund e gjitha kjo lojë e ndyrë me Jetën e Shqiptarëve dhe Historia e një Kryeministri Mendjeprishur që prishi një shtet të tërë.

Voto9

ShqipëriaFit❤️n

VloraFit❤️n

Lajme te ngjashme