Home Aktualitet Bahri Shaqiri: Artur Feta, sekseri i OSHEE, i shtohet listës së kallëzuarve në SPAK

Bahri Shaqiri: Artur Feta, sekseri i OSHEE, i shtohet listës së kallëzuarve në SPAK

nga Editor

Artur Feta, sekseri i OSHEE, me paratë e përfituara nga komisionet e tenderave në OSHEE, ble vota dhe mbledh karta identiteti në Shkallnur, Romanat, Maskuri, Bozanxhi, dhe Arapaj.Artur Feta është tjerër që i shtohet listës së kallëzuarve në SPAK e që do përballet me drejtësinë.Bahri ShaqiriKandidat për DeputetLSI Durrës#DurresiShtepiaJuaj

🌹

#LSI

🌹

Lajme te ngjashme

error: Content is protected !!