Home Aktualitet MË 25 PRILL ÇLIROJMË EDHE PROFESIONISTËT!

MË 25 PRILL ÇLIROJMË EDHE PROFESIONISTËT!

nga Editor

NGA BARDH SPAHIA

“Komiteti i ekspertëve” të enjten e kaluar, njoftoi se nisur nga shifrat, nuk do të kishte ndryshim masash, edhe për dy javët e ardhshme. Të nesërmen Rama tha se duhej zgjatur ora policore. Dy ditë më vonë Ogerta mbledh para medias komitetin dhe thotë “do të lehtësohen masat, se situata paska përmirësim”…

Një teatër i shpifur e tallje skandaloze me qytetarët e këtij vendi! Studentëve, të parët, të cilëve po u kufizohet mundësia e marrjes së dijeve përmes mësimit online.
Në një kohë kur anatemon opozitën për fushatën e saj!

Të përdorësh pandeminë për llogari të pastra politike, këtë e bën vetëm Edi Rama!

Fatmirësisht çdo shqiptar e ka së afërmi mundësinë për të fiksuar këtë situatë; për të mos lejuar më Edi Ramën të tallet me këtë vend!

Numërimi mbrapsht ka filluar! Edhe 2 javë!

25Prill #VotoPD #nr.9️⃣

VotoBardhSpahia #nr. 7️⃣

ShkodraFITON

ShqipëriaFITON🇦🇱✌️

Lajme te ngjashme