Home Aktualitet Mos e shit votën vëlla e motër…

Mos e shit votën vëlla e motër…

nga Editor

Jo, nuk jemi ne krimi, nuk jemi ne droga, jo ti s’na përfaqëson,

Gjithë të zezat dhe mënxyrat bëre, por shpresën jo s’e vrave dot.

Kemi vlera dhe virtyte, shpirti ynë shqiponje,

Ti me krimin dhe me drogën, jo nuk na frikson.

Nga këto troje shumë përzure, solle korb dhe mort

Shpresën, jo dot nuk e vrave, jemi ne së bashku tok

Shporru, shporruuu, ti gjakprishur, soj e sorrollop!

Se Shqipëria është Shqiptare, nuk na përzë dot.

Në këto troje Pellazgjike, shpirti ynë është i lirë

Nuk e mposht krimi dhe droga, ti dhe poshtërsitë.

Shqipëria sot thërret, duhet ta ndihmojmë

Ta shporrim krimin dhe drogën, djallin ta largojmë.

Mos e shit votën vëlla e motër, ti mos u tund jo,

Se Shqipëria do të bëhet, bashkë, do ta gëzojmë.

* autori dëshiron të mbetet i panjohur.

Lajme te ngjashme