Home Aktualitet Valëviti flamurin e PD-së mbi kokën e kandidatit të PS, 28-vjeçari vihet nën hetim

Valëviti flamurin e PD-së mbi kokën e kandidatit të PS, 28-vjeçari vihet nën hetim

nga Editor

Valëviti flamurin e PD-së mbi kokën e kandidatit për deputet të PS-së, konkretisht kur Petrit Malaj po mbante një takim elektoral në Tropojë, ndaj dhe 28-vjeçari mësohet se është vënë nën hetim.

Lajme te ngjashme