Home Aktualitet Zgjedhjet e 25 prillit/ Celibashi tregon mënyrën e duhur për të plotësuar fletët e votimit

Zgjedhjet e 25 prillit/ Celibashi tregon mënyrën e duhur për të plotësuar fletët e votimit

nga Editor

Kreu i Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve Ilirjan Celibashi, në një video që ka ndarë në Twitter, ka treguar se cila është mënyra e duhur për votuar.

Mënyra e saktë e shënimit të fletës së votimit është:

Vendos shenjën x ose + brenda kutisë vetëm oër një parti politike ose koalicionin dhe vetëm kandidatin e asaj partie apo atij koalicioni.

Vendos shenjën x ose + brenda kutisë vetëm për partinë politike ose koalicionin pa votuar kandidatin.

Vendos shenjën x ose + brenda kutisë vetëm për një kandidat edhe nëse nuk dëshiron të votosh partinë apo koalicionin të cilit i përket kandidati.

Lajme te ngjashme