Wed. Apr 14th, 2021

Kryetari i FRPD-se, Belind Këlliçi, ka ndarë disa foto nga takimet në llogarinë e tij në Facebook.

“Lulzim Basha do t’i qëndrojë pikë për pikë marrëveshjes së firmosur me banorët, shtëpitë e të cilëve janë shembur për qëllime të një projekti me prapavijë korruptive. Bashkë do t’i kapërcejmë pengesat! Jemi në anën tuaj dhe nuk do të ndalemi tani!”, shkruan ndër të tjerash Këlliçi.

Postimi i ploteUnaza e Re, një nga zonat më të mëdha rezidenciale të kryeqytetit,nuk ka një çerdhe, një kopësht, një shkollë, një qendër shëndetësore! Nuk është ende pjesë e integruar e qytetit. Mbetet një vendbanim.Lulzim Basha do t’i qëndrojë pikë për pikë marrëveshjes së firmosur me banorët, shtëpitë e të cilëve janë shembur për qëllime të një projekti me prapavijë korruptive.Bashkë do t’i kapërcejmë pengesat! Jemi në anën tuaj dhe nuk do të ndalemi tani!

May be an image of 14 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 8 njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme
May be an image of 5 njerëz dhe people standing
error: Content is protected !!