Wed. Apr 14th, 2021

Çfarë po sjell Partia Socialiste dhe kryeministri Edi Rama, në këtë fushatë? Drejtoresha e Institutit për Demokraci, Media dhe Kulturë Jonila Godole, thotë se PS-ja në këtë fushatë ka sjellë premtimet e vjetra.

”Paraqitja e opozitës më mirë nga se edhe qeveria përpiqet ta paraqesë. Kryeministri sa më shumë përpiqet të flasë kandër, dhe që të tregojë… dhe ai stili i tij për të treguar se ajo e ka fajin, kjo nuk ka funksionuar, bilez është e kundërta. Propaganda nuk pi më ujë. PS mënyra se si është paraqitur në këtë fushatë, vetëm ka risjellë premtimet e vjetra, nuk ka pasur asnjë gjë të re, dhe ajo që më duket absurde, vetë kryeministri Rama qëndron stabil”, tha ajo.

error: Content is protected !!