Wed. Apr 14th, 2021

Ministrja e Energjitikës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku këtë të enjte foli nga Rinasi për kthimin në normalitet të aeroportit, por prapa saj kaloi një makinë policie. Kjo e fundit la pas një re të madhe tymi, që shihet qartë nga kamerat, duke u kthyer në “ndodhinë” që ka marrë vëmendjen nga i gjithë fjalimi i Ballukut.

error: Content is protected !!