Wed. Apr 14th, 2021

Ish-drejtori i Aviacionit Civil, Petrit Sulaj, ka reaguar lidhur me deklaratat e sotme të kryeministrit Edi Rama lidhur me çështjen kontrollorëve të “Albcontrol” të cilët shkaktuan bllokimin e fluturimeve në të vetmin aeroport ndërkombëtar në vend.

Sulaj shprehet se nuk është faji i tij që humbja e gjyqit me biznesmenin italian në arbitrazh ia ka ngatërruar mendimet.

Zoti kryeministër nuk është faji im që zoti Becheti të ka ngatërruar mendimet dhe të falënderoj që gjen kohën dhe merresh me mua (leshko), por unë nuk jam leshko para 25 prillit, por do të jem leshkov pas 25 prillit”, shprehet ish-drejtori i Aviacionit Civil, Petrit Sulaj.

error: Content is protected !!