Wed. Apr 14th, 2021

MCN TV: Vendimi i Arbitrazhit të Investimeve për çështjen Beketi nxjerr në pah rolin e provuar të kryeministrit Rama në këtë dosje.
Nisur nga prova të njohura publikisht, Gjykata ka arritur në përfundimin se bllokimi i aseteve të Agon Chanel, hetimi penal ndaj Beketit dhe ortakëve të tij, apo edhe urdhër arresti ishin “kulminacioni i një fushate politike”.

KOMENTI IM.
Edi Rama eshte pergjegjesi direkt per humbjen e 130 milion eurove. Klithmat e tij twiteriane nuk frikesojjne askend. Ne fakt keto sjellje ai te alabakut te lagjes nuk jane gje tjeter, por treguesi i frikes qe e ka kapur. Rama me twiterimet e tij me ngjan si Beni, tek filmi “Beni ecen vete”, qe kendonte me ze te lart ne pyll qe te tregonte qe nuk kishte frike. Edhe Rama eshte ne te njejtin hall. I ka hyre frika ne palce, nfaj “kendon” me ze te larte!

MCN TV ka sjelle fakte te reja per fajesine direkte te Edi Rames te vertetuara nga vendimi i Gjykates Nderkombetare prane Bankes Boterore.
Ju ftoj te hapni linkun te njiheni me faktet:

https://fb.watch/4JPZ3WqR_H/
error: Content is protected !!