Wed. Apr 14th, 2021

Gazetari Andi Bushati thotë se akuzat e Edi Ramës sot për sabotim të ardhjes së vaksinave, nga greva në aeroportin e Rinasit, nuk janë çështje analizash gazetareske, por e psikiatërve.

“Ky nuk nuk është subjekt për analizë gazetarësh, por për diagnozë psikiatrësh: një njeri që mendon se janë mbledhur bashkë Likja dhe Sala, të cilët më pas kanë rektutuar kontrollorët ajrorë, bashkë me të cilët po organizojnë një grusht shteti, për të penguar ardhjen e vaksinave që ka ndërmjetësuar Erdogani….”,- shkruan Bushati në Facebook.

error: Content is protected !!