Wed. Apr 14th, 2021

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka theksuar edhe njëherë se pas ardhjes së tij në pushtet, do falen të gjitha gjobat abuzive të vendosura ndaj bizneseve nga Rama.

‘Ulja e taksave, ulja e çmimit të energjisë elektrike, forcimi i ekonomisë dhe rritja e pagës minimale, janë disa nga përparësitë tona kryesore’, shkruan Basha në Facebook.

Postimi i plotë i Lulzim Bashës:

Ne do të falim të gjitha gjobat abuzive të vendosura ndaj bizneseve nga Rama. Ulja e taksave, ulja e çmimit të energjisë elektrike, forcimi i ekonomisë dhe rritja e pagës minimale, janë disa nga përparësitë tona kryesore.

Shqipëria pret me padurim ndryshimin!

#SHQIPERIAFITON

error: Content is protected !!