Home Aktualitet “Komentoni“, Basha pyet qytetarët në Facebook: Shqipëria ka nevojë për ndryshim. A jeni pro?

“Komentoni“, Basha pyet qytetarët në Facebook: Shqipëria ka nevojë për ndryshim. A jeni pro?

nga Editor

Kreu i PD, Lulzim Basha ka nxjerrë një pyetje në faqen e tij zyrtare në Facebook duke i kërkuar mendim qytetarëve nëse janë pro ndryshimit ose jo.

Basha thotë se Shqipëria ka nevojë për ndryshim, dhe i kërkon qytetarëve komentojnë nëse janë pro apo jo.

Edhe gjatë fushatës njëra nga fjalët që përdor më shumë Basha dhe premton është ndryshimi për shqiptarët dhe në gjithë sektorët.

STATUSI NGA LULZIM BASHA

Shqipëria ka nevojë për ndryshim. A jeni pro ndryshimit? Komentoni më poshtë!

Lajme te ngjashme